2012-02-13 09:04:16• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Rák - ma ne intézzen pénzügyeket

Napi horoszkóp február 13-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma ott találhat segítőre, ahol nem is számítana rá. Váratlanul valaki megoldást ajánlhat a gondjaira, ami aztán előre lendítheti a megújulás útján. Ne féljen a változástól, mert önnek most épp erre van szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A munkahelyén is sokszorosan helyt kell állnia, miközben társkapcsolatában is örökké harcokat vív. Legalább az egyik terepen fegyverszünetet kellene kötnie, hogy időt nyerhessen. A szerencse - hosszú távon - ön mellett áll!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mostanában mintha a munka lenne az egyetlen fontos dolog az életében. Ez szép, mert anyagi gondjain sokat segíthet, aminek a családja is örül. De közben, észrevétlenül kiüresedhet az élete. Ma szenteljen egy kis időt a barátainak!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha teheti, a mai napon ne intézzen pénzügyeket. A döntései talán túlságosan elhamarkodottak lehetnek, aminek következtében később bánkódhatna. Jó hír viszont, hogy a szerelemben ma több szerencséje lehet. Randevúzzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ma nem tűnhet túlságosan barátságosnak munkatársai, de különösen beosztottai szemében. Pedig a célokat nemcsak az erőfitogtatással lehet elérni. Ha igazán bízik a tekintélyében, akkor felemelt hang nélkül is elérheti, amit akar.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Túlságosan érzékennyé válhat, aminek következtében a bolhából is képes lehet elefántot csinálni. Vegyen vissza érzékenységéből, és akkor jobban megérti mások indokait is. És akkor talán azt is látja, hogy jó a helyzete.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma élesben is tapasztalni fogja, mit is jelent, ha igazi jó barátja van. Az utóbbi időben talán sokat csalódott, különösen a női barátokban. Ma végre kellemes csalódás is érheti, ami visszaadja a hitét. Legyen majd ön is segítőkész!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nehéz hét előtt áll, amiért is komoly frusztrációval indul ma munkába. Nyugodjon meg, kellemes csalódás érheti. A jegyében járó Hold hatására akár még meghatott könnyekre is fakadhat. Több a támogatója, mint gondolná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma váratlan találkozásra számíthat egy régi ismerőssel, akinek valaha meghatározó szerepe volt az életében. A váratlanságnál csak a csalódása lehet nagyobb: hogy elmúlt az, ami valaha összekötötte önöket. A beszéd, néha mindezt csak elfedni jó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ingadozó érzelmi élete kezdi rányomni bélyegét a mindennapjaira is. Pedig most volna itt az ideje a jövője megalapozásának, valami új kialakításának. Próbáljon meg belső békére lelni. Jógázzon, meditáljon, és engedje el a haragot!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Nyugodt, békés napra számíthat, sok barátságos emberrel. A barátság pedig attól szép, hogy önzetlen. Nem kell mindig használni azt, aki szereti önt. Persze ezt önnél jobban senki nem tudja. Mutasson példát másoknak is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A mai napon át kell értékelni az eddigi munkáját. Talán sürgős változtatásokra is szükség lehet. Ez első pillanatra elborzaszthatja, de, ha egyszer belevág, hamar rájön, hogy nem olyan szörnyű, mint azt elsőre gondolta.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: